Gratis verzending vanaf € 35,- / Levering 1 á 2 werkdagen info@sooth-care.com
Een vrouw met hoofddoek die haar droge huid verzorgt met sooth logo

Nu te koop: Sample fles Sooth Face & Body Crème 15ml​

Veel mensen dragen Sooth een warm hart toe. We ontvangen steun doormiddel van persoonlijke berichten en gesprekken. Maar ook van onze business angels en via de crowdfunding die inmiddels is afgerond. Soms komt er ook steun uit onverwachtse hoeken. Deze steun geeft een fundament waarop we kunnen bouwen. We voelen ons hierdoor gesterkt en vereerd.

Sample fles Sooth

In de afgelopen tijd kregen wij steeds vaker de vraag of Sooth nu al te proberen is. Het besef is bij ons gaan groeien dat er mensen zijn die niet kunnen wachten tot de lancering op 31 oktober 2020. Mensen die enorm last hebben van hun droge huid, of waarvan de chemo al begonnen is en Sooth nu nodig hebben. Die mensen willen we helpen.

Sooth volledig getest

Inmiddels is de Sooth Face & Body Crème volgens EU regels, volledig getest: Stability test, Challenge test en de Patch test zijn allemaal bevestigd. Daarnaast hebben we ons product ook dermatologisch laten testen. Sooth is officieel ‘geschikt voor de gevoelige huid’ en goedgekeurd om verkocht te worden.

Koop nu je sample fles Sooth

Vanaf vandaag kun je de sample fles van de Sooth Face & Body Crème kopen van 15 ml. Sooth bevat 100% natuurlijke ingrediënten die de huid voeden en beschermen. Sooth is omhuld door een luchtvrije pompfles.

Foto door Shiny Diamond via Pexels