Gratis verzending vanaf € 35,- / Levering 1 á 2 werkdagen info@sooth-care.com

Sooth heeft een bijzondere doelgroep

Het is een crème speciaal voor mensen die een droge huid krijgen als bijwerking van chemo.
In Nederland worden jaarlijks meer dan 100.000 mensen met kanker gediagnosticeerd. De trend van de laatste decennia laat zien dat deze aantallen helaas ieder jaar groeien.

Een groot gedeelte van deze mensen worden behandeld met chemotherapie. De meeste bekende bijwerkingen van chemotherapie zijn misselijkheid, vermoeidheid en haaruitval. Dit zijn de bijwerkingen die veel aandacht krijgen. Maar bijna iedereen krijgt ook een extreem droge huid. Dit leidt tot jeuk, maar ook tot allerlei huidproblemen.

Sooth Care Face Body Creme Styleshot 6 - huidverzorging tijdens chemotherapie

100% natuurlijk, vegan en sociaal verantwoord

In een periode dat mensen met kanker hun diagnose en behandeling krijgen, staat hun leven en die van hun naasten op zijn kop. Het leven wordt heel snel oncomfortabel. Behandelingen, ziekenhuisafspraken, energieverlies en angst. Jeuk door een droge huid maakt deze tijd nóg oncomfortabeler. Kleding zit niet meer lekker en soms kunnen mensen zelfs hun lakens niet meer verdragen. Hier kunnen en willen we wat aan doen en Sooth is onze manier.

Sooth is een natuurlijke crème met een basis van wildpicked Baobab olie en Shea boter uit Ghana. De noten worden door vrouwen geplukt die er eerlijk voor betaald worden door The Savannah Fruits Company. Daarbovenop zitten 3 geweldige actieve ingrediënten: polysacchariden die de huid minder gevoelig maakt voor invloeden van buitenaf, lipiden die de huidbarrière versterken en een prebiotica om de huidflora weer op te bouwen. Chemotherapie verzwakt het huid microbioom enorm en dit geeft allerlei klachten, waaronder jeuk en een droge huid, maar ook huidveroudering en overgevoeligheid voor UV-stralen. Sooth is ook dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid.

Sooth smeert niet alleen lekker, maar verzorgt de huid echt in een tijd dat dat heel hard nodig is.

Aantrekkelijke marge

 Onze wholesale prijzen bieden een marge van 65%. Lees meer hierover in onze retailer brochure. 
We hebben een aantrekkelijk introductie aanbod.

Klaproos in kleur

Enorm goede reviews

Sooth Face & Body Crème is al door veel mensen getest en gebruikt en telkens weer zijn we trots op de feedback die we krijgen van hen. We scoren gemiddeld een 9.7. En de verhalen die erbij staan variëren van “het haalt de jeuk er gelijk uit!” tot “heb geen chemo, maar gebruik het voor mijn ontzettend droge huid en daar werkt Sooth ook echt perfect voor.” en “het smeert enorm fijn uit.”

Toekomst

Sooth Face & Body Crème zal snel vergezeld worden door de allergeenvrij geparfumeerde versie. Deze zal in het voorjaar verkrijgbaar zijn. Ook is de ontwikkeling opgestart voor de hand- en voetencrème, speciaal voor kloven en scheuren van de huid door chemotherapie. Deze zullen beide in het najaar verkrijgbaar zijn.

Interesse als retailer?

Heeft Sooth Face & Body Crème je nieuwsgierigheid opgewekt? Download de brochure voor alle specificaties en prijzen en vraag een sample pakket aan om zelf te testen. Of neem contact met ons op via info@sooth-care.com.

Sooth Care Face Body Creme Styleshot 4 - huidverzorging tijdens chemotherapie