Gratis verzending vanaf € 35,- / Levering 1 á 2 werkdagen info@sooth-care.com

Huidverzorging bij chemotherapie

Sooth Face & Body Crème is een 100% natuurlijke, vegan crème vol ingrediënten die helpt je huid gezond te houden of te herstellen tijdens chemotherapie behandelingen. Het is dermatologisch getest en geschikt voor de zeer gevoelige huid. Sooth verzacht binnen 5 minuten een geïrriteerde en ultragevoelige huid. 

Sooth Face & Body crème is in 3 formaten te bestellen. De 200 ml fles is een prachtige grote fles, met meer dan genoeg verzorgende crème voor je gezicht en lichaam. Wil je een flesje om makkelijk mee te nemen? Dan is de 50 ml fles ideaal. Onze kleine 15 ml samples zijn in beperkte oplage verkrijgbaar en zolang de voorraad strekt.

 

Veel mensen kampen met een erg droge en trekkende huid als gevolg van chemo behandelingen.

Een goede huidverzorging tijdens chemo is dan erg belangrijk. Wij geloven er in dat als je je huid goed verzorgt en je microbioom knettergezond houdt, dat je dan tijdens de behandelingen minder kans hebt op de bekende bijwerking aan je huid. Zoals een huid die droog aanvoelt, extreem kwetsbaar is, waaraan je constant loopt te krabben en trekt. Zelfs voordat je al je chemotherapie behandelingen in gaat kun je beginnen met het smeren van Sooth, zodat je je huid al een extra buffer mee geeft.

In onze blogs kun je veel meer lezen over Sooth en waarom we voor deze bepaalde ingrediënten hebben gekozen. De Baobab olie en de prebiotica zijn de hoofdbestanddelen, die bijdragen aan een gezond microbioom. Lees hier op onze blogpagina meer over deze prachtige, en merendeel ook maatschappelijk geoogste, ingrediënten.

 

Prachtig product

8-12-2020 | Marlie | Roermond

De huid van mijn moeder gaat er zichtbaar op vooruit, werkt mooi voedend en je ziet alles zich herstellen en weer mooi in balans komen. Top product!

Heerlijk ontspannen

2-12-2020 | Alice J.N. | Spijkenisse

Smeert heerlijk uit en de spanning verdwijnt van je huid.

Super lekkere creme voor mijn droge huid

2-12-2020 | Corine | Heemskerk

Smeert makkelijk uit Niet vet Geen uitslag of irritatie Huid voelt zacht aan Geen stinkende creme Doseerdopje vind ik ook makkelijk Verpakking is licht en valt niet stuk En staat stabiel Geen schreeuwende verpakking maar heel elegant Kortom, fijn product

Zéér tevreden

30-11-2020 | Cor | Eindhoven

Heb sooth care 2 weken gebruikt en zag verschil in mijn benen .heb last van vocht vast houden en na die tijd zag ik dat mijn benen niet meer zo opgezwollen waren . En ik heb ook door mijn wel als stratenmaker pigment onderbenen bedoel ze zijn van de enkel tot de knie bruin ook die kleur werd weer als de rest van mijn boven benen Zeer aan te raden sooth care

Heerlijk zachte crème

1-12-2020 | Petra | Overloon

Wat een belevenis tijdens het smeren met deze crème. Heerlijk zacht en trekt snel in. Mijn huid is nog nooit zo zacht geweest, voelt echt als een cadeautje.

Fantastisch!

30-11-2020 | Joke | Valkenswaard

De crème is echt fantastisch. Voelt heerlijk en geen droge huid meer. Het zit in een hygiënische verpakking (pompje), dus niet meer met je vingers in een potje roeren. Het doosje is echt ontzettend mooi. Vrolijke kleuren, echt een cadeautje om te mogen openen. Product wordt snel en zorgvuldig geleverd. Kortom.... ik ben fan!

een goede smeerbare creme

25-11-2020 | Nike | Woerden

Mijn man zit midden in zijn chemo kuren en had enorme jeuk. Diverse creme's van het ziekenhuis en huisarts geprobeerd. Maar de jeuk bleef en het was vaak een taaie creme die ik niet goed kon uitsmeren. Een vriendin wees ons op sooth. Eerst een tester besteld. En er ging een wereld voor ons open. Een fijne creme die goed smeerbaar is. En heel belangrijk de jeuk verdween na enkele dagen. Ik smeer mijn man zijn hele lichaam iedere avond in